Urban Infill INFILL TOWNHOUSES 5

This inspiration has an interior courtyard that separates the kitchen and dining room at the back from the living room at the front of the building. There is a social space with higher ceilings on the upper floor and a single-car garage with a mudroom.


The living room at the front of the building features a fireplace and is cantilevered over the entrance and leads through to the master bedroom with an open bathroom, a walk-in closet and a TV room facing the interior courtyard. The corridor leading to the large master bedroom has a double-height ceiling with natural light from a full glass wall that looks through to the interior courtyard. The first floor kitchen and dining room are separated from the living room by the interior courtyard and staircase, while a backyard patio is covered for privacy with a JNCN pergola that extends the kitchen area to form an urban garden. The home also features two bedrooms, a shared bathroom, and a laundry/utility room, with a mudroom shared between the garage entrance and the main entrance.



If you need more information, please feel free to contact us.
Email: info@jncnhomes.com
Ready to design your custom home? Request a Call
Most Recent Entries